Tot volgende seizoen.

Standaard

Tropisch warm, drank gekoeld, springkasteel, terras… Ideaal scenario voor onze seizoensafsluiter. Om twee uur hadden de eerste jeugdleden afgesproken aan onze bushalte voor deze fijne dag. Ook de eerste deelnemers voor het 2-palentoernooi kwamen aan.

Iets voor drie klonk nog door de speakers: “Vergeet niet in te schrijven voor ons toernooi, post-it nemen en je ploegnaam noteren.” Uiteindelijk gingen 30 duo’s in de trommel voor de loting. Zowel topkorfballers, recreanten en niet-korfballers namen deel. Er waren 6 poules en alleen de beste twee ploegen stootten door naar de knock-outs. Terwijl de barbecue al volop aan het smeulen was stond rond de klok van zes de finale gepland. ‘Veul te hiejet’ ging met de titel lopen tegen ‘T&I’.  De winnaars van vorig jaar ‘De toppers’ gingen er uit in de halve finale.

Iets na zessen werd het lekker druk in de kantine, aanschuiven was het aan ons groentenbuffet. Rood, bruin, wit en groen. Ofwel saté, worst, kip en veggie werd van de barbecue geprikt.

Onze algemene vergadering waren we bijna vergeten door het gezellig keuvelen aan tafel. Dankzij het mooie weer hadden we een primeur. De eerste openlucht vergadering was een feit. Nog nooit was er zo veel volk. Iedereen werd bedankt voor hun inzet in onze levendige club.

Hierna begonnen een hoop enthousiastelingen terug te korfballen en werden er races georganiseerd op het springkasteel. Zo ging de avond gezapig verder…

bedankt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s